(048) 750-50-07 

(093) 147-41-41

(063)147-41-41

0
Нет товаров
 x 
Корзина пуста

Необхідність у виконанні щоденних робіт по дому, у громадському харчуванні, на туристичних об'єктах, автомийках або на підприємствах, передбачає пошук та підбір господарських товарів, що підходять за всіма параметрами. Зазвичай це банальні дрібниці, але без них прибирання або виконання якихось завдань з підтримання чистоти практично нездійсненні.

 

Що вибирають ваші покупці? Ганчірки для підлоги? Губки для кухні, ванної кімнати чи для мийки автомобілів? А, можливо, вони закуповуються сміттєвими мішками, оскільки функціонують як підприємства з підтримки чистоти на вулицях міста? У будь-якому з описаних випадків потреба в постачанні госптоварів оптом збільшується і виникає потреба в надійних постачальниках.

Госптовари на всі випадки життя

  1. Дрібниці для кухні включають скребки для посуду, ганчірки та губки, а також губки з абразивною поверхнею. Також у цьому відділі можна знайти пергамент, харчову плівку та фольгу, набори кухонні, фартухи та рукавички.
  2. Дрібниці для ванної: губки, мочалки,
  3. Госптовари для дому: універсальні губки, прищіпки, серветки для прибирання, ганчірки для підлоги.
  4. Товари для автомийки - губки та ганчірки з мікрофібри.

Госптовари оптом під ВТМ

Однією з важливих переваг співпраці з нашою компанією є можливість замовлення виготовлення продукції під своїм логотипом. Наші товари можуть бути оформлені як ВТМ замовника – власна торгова марка просуває товари конкретного бренду, дозволяє формувати свій асортимент виключно зі своєї продукції.

Оформлення таких заявок реалізується під час детального обговорення особливостей виготовлення етикеток для конкретного замовлення. Наш дизайнер врахує всі побажання, розробить унікальну етикетку для оформлених замовлень. Ми зважаємо на всі важливі аспекти: фірмовий стиль вашого бренду, використовуємо логотип. Можемо розробити його нове відображення. Усі ці моменти обговорюються безпосередньо із нашим дизайнером.

Купити господарські товари оптом

Дрібний бізнес вибирає найкращі умови та найдешевші господарські товари оптом від виробника для їх подальшої реалізації. Такий підхід дозволяє отримати якісну продукцію, зручну логістику та перелік усіх необхідних документів. Ми пропонуємо вигідне рішення для торгових підприємств та магазинів, лояльні умови співпраці та зручну форму доставки.

Ви можете купити господарські товари оптом будь-яким зручним для вас способом: зателефонувати нашим менеджерам, оформити заявку на сайті або зв'язатися з менеджером в чаті, де детально зможете обговорити всі питання, що Вас цікавлять.