(048) 750-50-07 

(093) 147-41-41

(063)147-41-41

0
Нет товаров
 x 
Корзина пуста

Поліетиленові пакети – одні з найпрактичніших та надійніших мішків для сміття, які можуть витримати певну вагу та за параметрами можуть бути призначені для відер, ящиків або кошиків різного об'єму. Їхня герметичність надає можливість складувати і запаковувати навіть те сміття, яке може потекти або видавати неприємний запах.

Сміттєві пакети використовуються усюди, і сьогодні неможливо уявити своє життя без цього практичного і надійного мішка, що позбавляє життя людини від непотрібного мотлоху та побутових відходів. Завдяки їх компактності, позбавлятися від сміття легко та просто. Так само, потім, легко сміттєвим службам вивозити сміття зі спеціально відведеної для цього зони або сміттєвих ящиків.

Сміттєві пакети із зав'язками

Практичність сміттєвих пакетів істотно підвищує наявність спеціальної зав'язки, яка дозволяє затягнути пакет для запобігання розсипанню або розповсюдженню запаху з нього. Ми пропонуємо звернути увагу на наші сміттєві пакети із зав'язками. Упаковані по 10 і 15 штук, вони підходять для використання в різних ситуаціях: вдома, на роботі, на вулиці, в муніципальних і громадських закладах.


Купити сміттєві пакети сьогодні можна за найдоступнішими цінами у виробників. Завдяки тому, що у нас можна оформити замовлення на пакети для сміття в невеликих кількостях, роздрібні покупці мають можливість придбати продукцію за найнижчими цінами. Різна товщина пакета також дозволяє підбирати конкретну позицію під свої запити: чим щільніший матеріал, тим більше можливості збирати та переміщати сміття різної ваги.

Купити пакети для сміття оптом у виробника

Популярність сміттєвих мішків обумовлена ​​простотою у використанні, міцністю і можливістю купити сміттєві пакети оптом про запас для створення певного запасу. Для господарських магазинів, складів та невеликих торгових точок наявність сміттєвих паркетів – як можливість допомогти своїм покупцям купити все найпотрібніше. Зазвичай, в одному рулоні від 10 пакетів.


Ми пропонуємо купити мішки для сміття оптом від виробника. Формуючи доступну вартість, ми не забуваємо про якість та екологічну безпеку планети. Наші покупці можуть вибрати будь-яку форму доставки: зручну і відповідну саме їм. При оплаті замовлення до обіду можливе відправлення відразу ж у день замовлення.