(048) 750-50-07 

(093) 147-41-41

(063)147-41-41

0
Нет товаров
 x 
Корзина пуста

Кухонна губка постійно контактує з водою і, здавалось би, вона чиста і може застосовуватись не один тиждень. Проте слід пам'ятати, що окрім води, вона має тісний контакт з їжею. Зовнішній вигляд губки для миття посуду оманливий. Вона швидко забруднюється і стає місцем розмноження бактерій. Тому міняти її рекомендується мінімум два рази в місяць.

 

Щоб підтримувати губку в чистоті та максимально вбити бактерії, кожних 3 дні губку для посуду слід знезаражувати. Найпростіший спосіб – намочити водою і покласти в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини. Після кожного миття посуду губку добре вимивайте і просушуйте. В сухому матеріалі бактерії розмножуються значно повільніше.

Для просушування використовуйте спеціальні контейнери з отворами, які можна розмістити біля раковини. Вони не затримують воду, дають доступ повітрю і сприяють швидкому просушуванню.

Ідеї експлуатації кухонних губок

  1. Пряме призначення кухонної губки – для миття посуду. Проте може використовуватись в багатьох других сферах. Пропонуємо варіанти популярних прикладів використання кухонної губки:
  2. Якщо у холодильнику відчутно неприємний душок, змочіть губку, добре вичавіть воду, щоб вона буде ледь вологою, нанесіть на поверхню соду і розмістіть в холодильнику. Губка з собою прекрасний адсорбент, який всмоктує в себе сторонні запахи.
  3. Продовжує «життя» овочів і фруктів. Для цього потрібно розмістити суху кухонну губку в ящик чи друге місце, де зберігаються овочі/фрукти. Вона вбиратиме вологу, тим самим дозволяє їм довший час залишати свіжий вигляд і запобігає гниттю.
  4. Використання губки, наколотої на вилку, щоб помити пляшки та банки з вузькою шийкою. Звісно, краще використовувати спеціальну губку-йоржик, але, якщо його немає, цей лайфхак допоміг вже не одній господині.
  5. Для якісного миття коренеплодів.
  6. Можна застосовувати в якості ароматизатора в шафі. Нанесіть улюблений аромат парфумів на суху губку і помістіть її у шафу. Речі будуть приємно пахнути.
  7. Замочіть губки водою, помістіть в поліетиленові пакети й покладіть в морозильну камеру. Заморожені губки можна використовувати для сумки холодильника, або прикладати до місця удару, при необхідності.