(048) 750-50-07 

(093) 147-41-41

(063)147-41-41

0
Нет товаров
 x 
Корзина пуста

Багато новоспечених господинь помилково дотримуються думки, що пергамент і папір для випічки - це одне і те ж. Частка правди в цьому є. Але з умовою, якщо порівнювати, наприклад, туфлі за 3 000 грн і за 500 грн. Обидва варіанти - туфлі. Але носитись будуть по різному. Так само і з пергаментом і папером для випічки: призначення одне, але функціональність за характеристиками суттєво відрізняється. 
 

Чим відрізняється папір для випічки від пергаменту

 
Головну різницю ви помітите неозброєним оком - прилипання і вандалізм над вашим кулінарним мистецтвом. І чим би ви не змащували, на 100% запобігти прилипанню не завжди вдасться.
Діло в тому, що папір для випічки спеціально пропитують силіконом. Це захищає вироби від прилипання. І як бонус - економія. Такий папір можна використовувати 2-4 рази. 
Якщо випічка прилипла, то ви використали пергаментний папір.
 

Як обрати папір для випічки: рекомендації

 
  • Дивіться на ціну. Здебільшого він дорожчий від пергаменту.
  • Почитайте характеристики на упаковці (якщо подаються).
  • Якщо є можливість, спробуйте на дотик. Папір змащений силіконом, тому буде дещо маслянистим.
  • Якщо вагаєтесь, подивіться в інтернеті дану марку. В описі продукту переважно зазначено для чого він призначений і його характеристики.
 
Якщо ви часто експлуатуєте пергаментний папір, рекомендуємо зайти на сайт виробника 7 чудес. Тут пропонується широкий асортимент пергаменту в рулоні від 3 до 200 метрів та другий товар для кухні. Ціни лише оптові.