(048) 750-50-07 

(093) 147-41-41

(063)147-41-41

0
Нет товаров
 x 
Корзина пуста

Пергаментний папір в кулінарії застосовують спеціально для того, щоб мінімалізувати стресові ситуації господиням. Одна з таких – коли тісто прилипає до пергаменту. Ситуація неприємна і викликає в любителів готувати смаколики розчарування.

Команда 7 чудес пропонує розібратись в помилках, які допускають господині і з'ясувати що робити, щоб такі неприємності не виникали.

 

Навіщо потрібний пергаментний папір в кулінаріїchomu vypichka prylypaye do pergamentu osnovni pomylky

  • Пергаментом застеляють деко при випіканні хлібобулочних виробів: пиріжків, рогаликів, круасанів, пирогів та іншу борошняну продукцію.
  • Його застосовують для вироблення форм для випікання. Найактуальніші при випіканні паски, кексів.
  • На ньому зручно розігрівати готову їжу в мікрохвильовій печі.
  • Розкачують тісто на тонкі листи перед переміщенням на деко.
  • На папері заморожують тісто. Це дуже зручно.

Чому пергаментний папір прилипає

Кулінарний папір значно полегшує процес відставання випічки від форми. Але трапляються неприємні моменти, коли випічка прилипає і втрачає свою естетичну привабливість або ламається. Причин чому тісто прилипає до паперу декілька:

Низка якість

Є різні види пергаментного паперу. Деякі якісні, деякі низької якості. При покупці звертайте увагу на виробника та обирайте перевірену марку. Щоб на 100% не було прилипань, рекомендуємо купити вироби з силіконовим покриттям або силіконові. Вони дорожчі, оскільки наділені кращими захисними властивостями.

Вершкове масло

Пергамент не буде прилипати до випічки якщо перед викладанням тіста папір змастити вершковим маслом. Особливо це необхідно робити при випічці нежирного тіста. При випічці пісочного тіста змащення неактуальне. Воно прилипати не буде, оскільки тісто саме по собі жирне. Якщо масла немає, можна застосовувати олію або посипати пергамент борошном.

Перепади температури

Не відкривайте духовку лишній раз. Часте заглядання створює перепад температури через що якість випічки втрачається. Це призводить до прилипання. Відповідно готову продукцію зняти буде важче.


Читайте також:
Якою стороною стелити фольгу
Що означає колір губок для миття посуду
Чи треба змащувати пергаментний папір олією